Haal meer uit je data

Data gedreven Dashboards laten maken

Wij zetten complexe gegevens om in heldere inzichten, waardoor je sneller en slimmer beslissingen kunt nemen.

Power BI dashboards

Onze Power BI Dashboards zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook volledig op maat gemaakt voor jouw specifieke data, of het nu gaat om Google Analytics, verkoopgegevens of complexe systeemdata. Wij zorgen ervoor dat je toegang krijgt tot gepersonaliseerde inzichten die cruciaal zijn voor het nemen van geïnformeerde beslissingen, waardoor je bedrijfsstrategieën kunt optimaliseren en je doelen sneller kunt bereiken.

Excel rapportages

We gaan graag aan de slag met de rapporten die je al hebt, of ontwikkelen nieuwe, om de volledige potentie van Excel te benutten. Door de flexibiliteit en aanpasbaarheid van Excel te combineren met onze expertise, bieden we je de mogelijkheid om diepgaand en interactief met je data te werken.

Direct inzicht

Krijg onmiddellijk inzicht in je data, waardoor je op elk moment weet waar je staat.

Slimme keuzes

Maak weloverwogen beslissingen op basis van duidelijke, data-gedreven inzichten.

Tijdwinst

Bespaar kostbare tijd met geautomatiseerde rapportages die efficiëntie naar een hoger niveau tillen.

Een dashboard laten maken

Bij Fullbright gaan we verder dan het simpelweg aanleveren van maatwerk dashboards; we duiken in je wereld van data om de verborgen verhalen te onthullen die jouw bedrijfsbeslissingen kunnen sturen. Onze dashboards zijn de sleutel tot het begrijpen van complexe informatie, waardoor je de mogelijkheid krijgt om trends te identificeren, prestaties te meten en proactief te handelen. We zijn er niet alleen om tools te leveren; we denken graag met je mee en begeleiden je bij elke stap, zodat je het maximale uit je data kunt halen.

Samen even naar je data kijken?

Bij Fullbright snappen we dat data misschien niet jouw passie is, maar dat is het wel voor ons! Laat ons jouw data tot leven brengen.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Een dashboard zet jouw data om in heldere, gemakkelijk te begrijpen visuals, waardoor je snel inzichten kunt verkrijgen en betere beslissingen kunt nemen. Bij Fullbright geloven we dat een goed dashboard essentieel is om de volle potentie van je data te benutten en je bedrijf vooruit te helpen.

We gebruiken een breed scala aan tools, waaronder Excel, SQL, Azure, Python, Power BI, en Qlik Sense, afhankelijk van het project en jouw specifieke behoeften. Deze diversiteit stelt ons in staat om flexibele en op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de vereisten van jouw data.

De kosten voor het laten maken van een dashboard hangen volledig af van de complexiteit en omvang van het project. We hanteren een tarief van €45 per uur en kijken graag samen met jou naar de specifieke behoeften van je project om een passende schatting te maken.

Bij Fullbright staan we naast je. We onderscheiden ons door niet alleen als uitvoerder te fungeren, maar ook als partner die met je meedenkt. Onze benadering is persoonlijk en proactief, we duiken diep in je bedrijf om samen met jou de beste oplossingen te vinden.

Absoluut! Juist wanneer je niet zeker weet wat je met je data aan moet, staan we klaar om je te helpen. We begeleiden je door het proces, helpen je de waarde van je data te ontdekken en ontwerpen een dashboard dat inzicht biedt in precies wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Ervaringen van onze partners

Ontdek hoe onze klanten met Fullbright nieuwe hoogtes bereiken. Lees hun echte ervaringen en zie hoe onze oplossingen hun online succes hebben gestimuleerd.
5/5

“Inspirerend, jong, creatief en met een bijzonder gunstig tarief”

Rob Pakvis
Berryland Founder
5/5
“Roel regelt alles voor je, na een paar gesprekken staat er opeens een volwaardige website klaar!”
Finn van der Linden
Secretaris Indesmitse
5/5
“Precies wat we voor ogen hadden en meer. Alle voorwaarden zijn verwerkt in de site + extra’s!”
George Vollebregt
FloraBatch Founder
5/5
“With Roel you will get an excellent looking website as well as fast and professional support”
Bart van Eijck
Directeur