Volledige ontzorging

Web Hosting en Onderhoud

Webhosting en onderhoud, volledig beheerd en ondersteund door onze topklasse klantenservice. Wij regelen alles, zodat jij je nooit meer zorgen hoeft te maken over je website.

5.0

5/5

reviews

Supersnelle laadtijd

Hosting

Ervaar de kracht van betrouwbare en snelle webhosting met Fullbright. Onze op maat gemaakte hostingoplossingen zijn speciaal ontworpen om jouw website optimaal te laten presteren. Geniet van maximale uptime en soepele laadtijden, zodat jouw bezoekers altijd de beste ervaring hebben.

Onderhoud

Bij Fullbright bieden we meer dan alleen standaard websiteonderhoud. Onze uitgebreide support en aanpassingsservice garanderen dat jouw website altijd up-to-date, veilig en volledig afgestemd is op jouw wensen. Wil je aanpassingen aan je website? Stuur ons de wijzigingen door en wij passen het voor je aan, geheel gratis!

Hosting- en Onderhoudspaketten

Bij Fullbright begrijpen we dat je tijd kostbaar is. Daarom bieden we volledige ontzorging met onze hosting- en onderhoudspakketten. Onze unieke aanpassingsservice neemt alle wijzigingen, van foto’s tot teksten, voor je uit handen. Zo kun jij je volledig focussen op jouw bedrijf, terwijl wij zorgen dat jouw online aanwezigheid altijd up-to-date en representatief is. Kies het pakket dat bij jou past en laat de rest aan ons over!

Hosting

Snelle en stabiele hosting voor optimale websiteprestaties en conversies

€ 10,- P.m.

* Factuur op jaar basis

All-in

De complete oplossing voor zorgeloze webhosting en onderhoud

€25- P.m.

* Factuur op jaar basis

Onderhoud

Volledige ontzorging van back-ups, veiligheid en aanpassingservice

€ 20,- P.m.

* Factuur op jaar basis

* Service Level Agreement van toepassing, bekijk onze SLA.

Psstt... Website nodig?

Hosting en onderhoud zijn slechts het begin; een opvallende website is essentieel. Laat ons je helpen bij het creëren van een website die perfect aansluit bij jouw visie.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Onze aanpassingsservice is ontworpen om jou volledig te ontzorgen. Dit betekent dat wij alle wijzigingen voor je uitvoeren, zoals het updaten van foto’s, teksten en andere content op je website. Je hoeft ons alleen de gewenste veranderingen door te geven en wij zorgen dat het snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Bij Fullbright streven we ernaar om op werkdagen binnen enkele uren op je vragen te reageren. Ons toegewijde team staat klaar om je snel en deskundig te helpen met elke uitdaging of vraag die je hebt.

Onze servers zijn gevestigd in Nederland en worden onderhouden door Siteground, wat zorgt voor de snelste hosting voor onze lokale klanten. Heb je een website gericht op een internationaal publiek? Geen probleem! We kunnen ook hosting opzetten die geoptimaliseerd is voor wereldwijde bereikbaarheid.

Een Content Delivery Network (CDN) is een netwerk van servers die over de hele wereld zijn verspreid. Het doel van een CDN is om de laadtijd van je website te versnellen door content zoals afbeeldingen en video’s dichter bij de bezoeker te serveren. Dit is cruciaal voor het verbeteren van de gebruikerservaring, vooral voor een internationaal publiek.

SSL (Secure Sockets Layer) is een technologie die zorgt voor een beveiligde verbinding tussen een webserver en een browser (dat slotje in je zoek balk). Het is belangrijk omdat het helpt bij het beschermen van gevoelige informatie die wordt overgedragen tussen de website en de gebruiker, zoals creditcardgegevens en wachtwoorden. Een SSL-certificaat helpt ook om vertrouwen te wekken bij je bezoekers en draagt bij aan een hogere ranking in zoekmachines.

Een subdomein is een extra deel van je hoofddomeinnaam, bedoeld om je website te organiseren of te navigeren naar specifieke delen van je site. Bijvoorbeeld, ‘blog.jouwwebsite.nl’ zou een subdomein kunnen zijn voor je hoofddomein ‘jouwwebsite.nl’. Subdomeinen zijn ideaal voor het creëren van afzonderlijke secties op je website, zoals een blog, een webshop, of een ledengebied. Ze zijn makkelijk in te stellen en kunnen helpen bij het verbeteren van de structuur en de zoekmachineoptimalisatie (SEO) van je site.

Ervaringen van onze partners

Ontdek hoe onze klanten met Fullbright nieuwe hoogtes bereiken. Lees hun echte ervaringen en zie hoe onze oplossingen hun online succes hebben gestimuleerd.
5/5

“Inspirerend, jong, creatief en met een bijzonder gunstig tarief”

Rob Pakvis
Berryland Founder
5/5
“Roel regelt alles voor je, na een paar gesprekken staat er opeens een volwaardige website klaar!”
Finn van der Linden
Secretaris Indesmitse
5/5
“Precies wat we voor ogen hadden en meer. Alle voorwaarden zijn verwerkt in de site + extra’s!”
George Vollebregt
FloraBatch Founder
5/5
“With Roel you will get an excellent looking website as well as fast and professional support”
Bart van Eijck
Directeur