Boost Je Online Aanwezigheid

Professionele Website laten maken

Professionele website ontwikkeling op maat, afgestemd op jouw unieke bedrijfsvisie, voor ondernemers in het Westland en daarbuiten.

5.0

5/5

reviews

25+ Projecten

Uniek maatwerk

Op maat gemaakt design dat de unieke stijl en identiteit van je bedrijf weerspiegelt.

Doelgerichte opbouw

Strategisch ontworpen voor maximale omzet, zichtbaarheid en conversie, in lijn met jouw zakelijke ambities.

Flexibel beheer

Volledige ondersteuning in beheer met de mogelijkheid om zelf gemakkelijk wijzigingen aan te brengen.

Een website laten maken

Bij Fullbright brengen we jouw ideeën tot leven in de digitale wereld. We leggen de focus op maatwerk design, een doelgerichte structuur en zorgen voor volledige ontzorging. Zo bouwen we websites die niet alleen een blijvende indruk achterlaten, maar ook functioneel en flexibel zijn. Of je nu je online zichtbaarheid wilt vergroten, conversies wilt boosten of een vloeiende gebruikerservaring wilt bieden, wij staan klaar om jouw visie te realiseren. Kies voor Fullbright en verzeker je van een website die perfect past bij jouw organisatie en behoeften, waar je ook gevestigd bent – in het Westland of daarbuiten.

Ruim 25 bedrijven gingen je al voor

Een website die voor jou werkt

Bij Fullbright gaan we verder dan alleen het bouwen van websites. Wij snappen dat geen enkel bedrijf hetzelfde is, dus bieden we geen standaardoplossingen. Elke offerte die we maken is op maat gesneden, helemaal afgestemd op wat jouw bedrijf nodig heeft – geen onnodige extra’s. Je krijgt van ons een duidelijke, vaste projectprijs, dus geen verrassingen achteraf. En dat is nog niet alles: Fullbright neemt ook alle zorgen rondom webhosting en websiteonderhoud van je over, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – jouw bedrijf laten groeien.

Wij houden je website veilig, up-to-date, goed geback-upt, en verzorgen zelfs aanpassingen!

Host je website op onze snelle servers en profiteer van directe, persoonlijke support!

Jouw droom website vanaf € 700

Houd er rekening mee dat de prijs indicatief is en kan variëren afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte die perfect aansluit bij jouw project.

Hoe werkt een Website laten maken?

Je wordt uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek, fysiek of online. Hierin bespreken we jouw wensen en doelen voor de website. Op basis hiervan stellen we een passend voorstel samen.

Na ons gesprek ontvang je een gedetailleerde offerte. Waar al onze afspraken in staan.

Na jouw akkoord starten we met het project. We verzamelen alle benodigde informatie en materialen om een vliegende start te maken met de ontwikkeling van jouw website.

We beginnen met een strategisch ontwerp, waarbij we jouw markt, doelgroep en doelstellingen analyseren. Dit gebruiken we om een visueel aantrekkelijke en functionele website te creëren.

Na goedkeuring van het ontwerp starten we met de daadwerkelijke ontwikkeling. We zorgen voor een snelle, responsive en zoekmachinevriendelijke website.

We verfijnen de website tot deze perfect aansluit bij jouw wensen. Jouw feedback is essentieel in deze fase om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Na jouw finale goedkeuring zorgen we voor een soepele livegang van de website. We zorgen voor een naadloze overgang van oude naar nieuwe content.

Ook na de livegang staan we voor je klaar om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. We zetten alles klaar zodat jij verder aan de slag kunt met je website. Natuurlijk staan we ook na oplevering nog klaar om je te helpen.

Ervaringen van onze partners

Ontdek hoe onze klanten met Fullbright nieuwe hoogtes bereiken. Lees hun echte ervaringen en zie hoe onze oplossingen hun online succes hebben gestimuleerd.
5/5

“Inspirerend, jong, creatief en met een bijzonder gunstig tarief”

Rob Pakvis
Berryland Founder
5/5
“Roel regelt alles voor je, na een paar gesprekken staat er opeens een volwaardige website klaar!”
Finn van der Linden
Secretaris Indesmitse
5/5
“Precies wat we voor ogen hadden en meer. Alle voorwaarden zijn verwerkt in de site + extra’s!”
Florabatch Logo
George Vollebregt
FloraBatch Founder
5/5
“With Roel you will get an excellent looking website as well as fast and professional support”
Bart van Eijck
Directeur

Veel gestelde vragen (FAQ)

Ja, jouw website wordt volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Wij zorgen voor een SEO-vriendelijk ontwerp en structuur om de online vindbaarheid en ranking van jouw website te maximaliseren.

Zeker, dat kan. Wij gebruiken WordPress in combinatie met Elementor als sitebuilder, die jou de vrijheid geeft om eenvoudig zelf inhoud te beheren en aan te passen, zonder dat je technische expertise nodig hebt. Mocht je dit liever door ons laten doen bekijk dan ons onderhoudspakket met aanpassingsservice.

Ja, wij bieden diverse onderhoudspakketten aan om jouw website up-to-date en veilig te houden. Ons onderhoud omvat alles van updates en beveiliging tot aanpassingen en technische ondersteuning. Bekijk onze pakketten hier.

Absoluut, we bieden betrouwbare hostingdiensten aan. Onze hosting zorgt ervoor dat jouw website snel, veilig en altijd toegankelijk is voor bezoekers. Bekijk onze pakketten hier.

Technisch gezien is dat mogelijk, maar we raden het af om ervoor te zorgen dat jouw website voldoet aan professionele standaarden. Onze expertise zorgt voor een website die zowel functioneel als esthetisch optimaal is.

De tijd die nodig is om een website te bouwen kan variëren. Gemiddeld duurt het ongeveer een maand, maar dit hangt af van de complexiteit, specifieke eisen en de reactiesnelheid van jou.

De kosten voor het laten maken van een website beginnen bij €700. Echter, afhankelijk van jouw specifieke behoeften en de gewenste functionaliteiten, kan dit bedrag oplopen tot €2.500. Niet schrikken, gemiddeld zal je voor een professionele website ongeveer €1.000 neerleggen.